---
title: "boru hattı"
type: "tag"
canonical: "https://demircelik.com.tr/haberleri/boru-hatti-7379"
site: "Demir Çelik"
lang: "tr"
page: 1
---

# boru hattı

- [Avrupa Komisyonu, hidrojen altyapısına €6.9 milyarlık devlet destekli fonun onayını verdi](https://demircelik.com.tr/haber/avrupa-komisyonu-hidrojen-altyapisina-6-9-milyarlik-devlet-destekli-fonun-onayini-verdi-13154) — 16 Şubat 2024 · Avrupa Komisyonu, yedi AB ülkesindeki hidrojen altyapısı projeleri için 6,9 milyar avroluk devlet destekli finansmanı onayladı; plan 32 şirket ve 33 projeyi kapsıyor.
- [Europipe, büyük çaplı boru projeleri için ilk siparişi aldı](https://demircelik.com.tr/haber/europipe-buyuk-capli-boru-projeleri-icin-ilk-siparisi-aldi-13148) — 16 Şubat 2024 · Open Grid Europe'nin talebi üzerine Europipe, iki parça boru hattı için büyük çaplı boruların tedarikini üstlenecek. Bu boru hatları, Wilhelmshaven LNG terminalinden güneydeki tüketicilere sıvılaştırılmış doğal gaz taşıma kapasitesi sağlayacak.
- [Thyssenkrupp, 2028'de 104 ton Hidrojen Elde Etmeyi Hedefliyor](https://demircelik.com.tr/haber/thyssenkrupp-2028-de-104-ton-hidrojen-elde-etmeyi-hedefliyor-12959) — 25 Ocak 2024 · Thyssenkrupp, 2028 yılında Duisburg çelik fabrikası için 104 ton hidrojen almayı hedefleyen bir ihale hazırlıyor. Hidrojenin alımı AB Yenilenebilir Enerji Direktifi'ne uygun olacak.
- [TANAP PROJESİNİN 56 KARA KESİMİ BORU HATTI İNŞAATINI GERÇEKLEŞTİRECEK FİRMALAR BELİRLENDİ](https://demircelik.com.tr/haber/tanap-projesi-nin-56-kara-kesimi-boru-hatti-insaatini-gerceklestirecek-firmalar-belirlendi-7852) — 8 Ocak 2015 · Azerbaycandaki Şah Deniz-2 Sahasından çıkarılacak doğal gazı Türkiyeye ve Türkiye üzerinden Avrupaya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan  56 Kara Kesimi Lot 1, Lot 2, Lot 3 Boru Hattı İnşaat İhalesi ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda Lot 1, Lot 2 ve Lot 3 Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.
