---
title: "damping"
type: "tag"
canonical: "https://demircelik.com.tr/haberleri/damping-11946"
site: "Demir Çelik"
lang: "tr"
page: 1
---

# damping

- [Çin, Rusya, Hindistan ve Japonya'dan çelik ithalatına anti-damping vergisi uygulanacak](https://demircelik.com.tr/haber/cin-rusya-hindistan-ve-japonya-dan-celik-ithalatina-anti-damping-vergisi-uygulanacak-15126) — 11 Ekim 2024 · Ticaret Bakanlığı, Çin, Hindistan, Japonya ve Rusya menşeli sıcak haddelenmiş yassı çelik ithalatına yönelik damping önlemi uygulanmasını kararlaştırdı
- [Türkiye, dört ülkeden ithal ettiği sıcak rulo sacda damping tespit etti](https://demircelik.com.tr/haber/turkiye-dort-ulkeden-ithal-ettigi-sicak-rulo-sacda-damping-tespit-etti-15076) — 12 Eylül 2024 · Ticaret Bakanlığı, Çin, Hindistan, Japonya ve Rusya’dan yapılan sıcak rulo sac ithalatında damping tespit etti.
- [Türkiye, dört ülkeden ithal ettiği sıcak rulo sacda damping tespit etti](https://demircelik.com.tr/haber/turkiye-dort-ulkeden-ithal-ettigi-sicak-rulo-sacda-damping-tespit-etti-14987) — 8 Ağustos 2024 · Ticaret Bakanlığı, Çin, Hindistan, Japonya ve Rusya’dan ithal edilen sıcak rulo saca ilişkin anti-damping soruşturmasında damping tespit etti; karar henüz yürürlüğe girmedi.
- [ABD'den altı ülkeye daha karar](https://demircelik.com.tr/haber/abd-den-alti-ulkeye-daha-karar-13422) — 11 Mart 2024 · ABD Ticaret Bakanlığı (DOC), Belarus, Çin, Endonezya, Letonya, China, Moldova, Polonya ve Ukrayna'dan gelen demir beton çelikleri üzerine uygulanan anti-damping görevlerinin nihai inceleme sonuçlarını duyurdu. Daha çok ülkeyi etkileyen bu karar, demir çeliği sektöründeki dengeleri değiştirebilir.
- [ArcelorMittal Türkiye'yi suçladı](https://demircelik.com.tr/haber/arcelormittal-turkiye-yi-sucladi-8199) — 2 Temmuz 2015 · Meksika'da 2.800 kişiyi işten çıkaracak olan dünyaca ünlü Hintli çelik devi ArcelorMittal, Türkiye, Rusya ve Çin'i suçladı.
- [Amerika'dan Türkiye'ye damping kararı](https://demircelik.com.tr/haber/amerika-dan-turkiye-ye-damping-karari-7007) — 21 Şubat 2014 · ABD Ticaret Bakanlığı, 18 Şubat tarihli ön kararında Türkiye dahil sekiz ülkeden ithal edilen borularda damping yapıldığına hükmetti.
- [Türkiye inşaat demiri sevkiyatlarının dampingli olmadığını savunuyor](https://demircelik.com.tr/haber/turkiye-insaat-demiri-sevkiyatlarinin-dampingli-olmadigini-savunuyor-6741) — 31 Temmuz 2013 · Türkiyede yerleşik inşaat demiri ihracatçılarının, ABDye yönelik satışlarında damping yaptıkları yönündeki suçlamalara karşı proaktif bir yaklaşım gösterme gayreti içerisinde oldukları bildiriliyor.
