---
title: "Tayvan TIMTOS 2019 Fuarı"
type: "tag"
canonical: "https://demircelik.com.tr/haberleri/tayvan-timtos-2019-fuari-1897"
site: "Demir Çelik"
lang: "tr"
page: 1
---

# Tayvan TIMTOS 2019 Fuarı

- [Türkiye, makina sektöründe Tayvanı yakın markaja aldı](https://demircelik.com.tr/haber/turkiye-makina-sektorunde-tayvan-i-yakin-markaja-aldi-10805) — 7 yıl önce · Tayvanda düzenlenen TIMTOS 2019 Fuarında Metal Medya Yayın Grubu Müdürü Murat Köse ve MAKFED Genel Sekreteri Zühtü Bakır bir araya geldi.
- [TIMTOS 2019da MAZAK Show!](https://demircelik.com.tr/haber/timtos-2019-da-mazak-show-10803) — 7 yıl önce · Mazak; tayvanda (Taipei) düzenlenen TIMTOS 2019  Makina  Takım Tezgahları Fuarında; Integrex  Tornalama merkezi, 5 Eksenli, CNC Torna, Dikey İşleme Merkezleri, Yatay İşleme Merkezleri, Lazer İşleme Tezgahları gibi ürünlerini sergiliyor.
- [Türkiyede aktif bir pazar var](https://demircelik.com.tr/haber/turkiye-de-aktif-bir-pazar-var-10786) — 7 yıl önce · Syntec Technology Türkiye Satış ve Saha Uygulama Mühendisi Sefa Bitik ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızı sizlerle paylaşıyoruz.
