Antalya'dan bir çok bağlantıyla döndü
AKHİSAR'da Keskinoğlu Şirketler Grubu, 16-19 Şubat arasında düzenlenen Antalya Anfaş Food Product Fuarı'nda verimli çalışmalar yaptı.

AKHİSAR’da Keskinoğlu Şirketler Grubu, 16-19 Şubat arasında düzenlenen Antalya Anfaş Food Product Fuarı’nda verimli çalışmalar yaptı.
48 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren topluluk, bu yıl 18’incisi yapılan organizasyonda yumurta, piliç eti ve zeytinyağının yanı sıra FEM Lojistik’le yer aldı. Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, “Topluluk olarak, yeni ürünlerimizin de tanıtım sürecini hızlandırıyoruz. Bu tarz etkinlikler firmamızın ilerideki çalışmalarına ışık tutuyor ve satışa yönelik bağlantılar oluşturmamıza yardımcı oluyor” dedi.
