Mustafa Serdar Başoğlu, Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su arasında yer aldı

OYAK Maden Metalürji Grubu Finans Yönetim ve Mali İşler Grup Başkan Yardımcısı (CFO) Mustafa Serdar Başoğlu, Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su listesinde yer aldı.

Kısaca

  • Mustafa Serdar Başoğlu, Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su listesinde yer aldı.
  • Başoğlu, 2020’den itibaren CFO olarak görev yapıyor; 2024’te Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Direktörü pozisyonlarına atandı.
  • Başoğlu, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansını tamamladı ve Cornell University’de Management Essentials programını bitirdi.

Yazı Boyutu 100%
WhatsApp X Facebook LinkedIn

OYAK Maden Metalürji Grubu Finans Yönetim ve Mali İşler Grup Başkan Yardımcısı (CFO) Mustafa Serdar Başoğlu, BMI Business School Istanbul ve DataExpert iş birliğiyle hazırlanan “Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su” listesinde yer aldı.

Finans ve hazine yönetimi alanlarında 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Başoğlu, 2004 yılından bu yana OYAK Grubu bünyesinde çeşitli görevler üstlendi. 2020 yılından itibaren CFO olarak görev yapan Başoğlu, 2024 yılında Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Direktörü pozisyonlarına da atandı.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansını tamamlayan Mustafa Serdar Başoğlu, ayrıca Cornell University’de “Management Essentials” programını bitirdi.

OYAK Maden Metalürji Grubu, Başoğlu’nu bu önemli başarıdan dolayı tebrik ederek, birlikte daha birçok başarıya imza atmayı diledi.