Proemtia Demir Çelik Sektör Buluşmalarının ilki Kayseri’de gerçekleştirildi

Türkiye İş Bankası tarafından kurulan endüstriyel ürün ticareti platformu Proemtia, Demir Çelik Sektör Buluşmaları’nın ilkini 6 Haziran 2023 tarihinde sektörün önemli merkezlerinden Kayseri’de gerçekleştirdi. Etkinlik, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Konferans salonunda düzenlendi.

Kısaca

  • Etkinlikte Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu ile Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi açılış konuşmaları yaptı; sektör oyuncuları, oda üyeleri ve Türkiye İş Bankası yöneticileri katıldı.
  • Panelde sektör paydaşlarının satın alma kararları değerlendirilirken, küresel piyasalar, Türkiye ekonomisi ve demir-çelik sektörüne ilişkin analizler de paylaşıldı.
  • Kayseri'deki ilk buluşmanın ardından serinin ikincisinin 13 Temmuz 2023'te Ankara'da gerçekleştirilmesi planlandı.

Yazı Boyutu 100%
WhatsApp X Facebook LinkedIn

Türkiye İş Bankası tarafından kurulan endüstriyel ürün ticareti platformu Proemtia, Demir Çelik Sektör Buluşmaları’nın ilkini 6 Haziran 2023 tarihinde sektörün önemli merkezlerinden Kayseri’de gerçekleştirdi. Etkinlik, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Konferans salonunda düzenlendi.

Açılış konuşmalarını Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu ve Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitçi’nin yaptığı etkinlik, demir çelik sektörünün önemli oyuncuları, Kayseri Sanayi ve ticaret odalarının üyeleri ile Türkiye İş Bankası yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Proemtia Genel Müdür Yardımcısı Barış Aksoy, Proemtia platformunun kullanımı, satıcılara ve alıcılara sağladığı fonksiyonel ve finansal avantajları aktardı.

Moderatörlüğünü Dr. Barış Esen’in üstlendiği “Demir Çelik Sektöründeki Paydaşların Satın Alma Kararları” konulu panelde, KMC Group Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, 3K Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Püsküllü, Fişekçioğlu Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Fişekçioğlu ve Proemtia Satış ve İş Geliştirme Direktörü Nedim Yalt sektöre ilişkin güncel gelişmeleri ve satın alma kararlarını etkileyen faktörleri değerlendirdi.

Haftalık sektör özeti ve fuar takvimi

Sektörde haftanın özetini ve yaklaşan fuarların takvimini e-postanıza gönderiyoruz.

Aboneliğinizi tamamlamak için göndereceğimiz e-postadaki onay bağlantısına tıklayın.

Demir Çelik Sektörü buluşmalarında, Ekonomist Murat Sağman küresel piyasalar ve Türkiye ekonomisine dair, Yatırım Finansman Araştırma Bölümü Müdürü Serhat Kaya’nın ise demir-çelik sektörüne ilişkin güncel analizlerini paylaştı.

Kayseri’de yapılan “Proemtia Demir Çelik Sektör Buluşmaları”nın ikincisi 13 Temmuz 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek.