Skip to main content
Demir Çelik

fastmarkets

Avrupa'daki Çelik Kiriş Fiyatları Sabit Kaldı

Avrupa'daki Çelik Kiriş Fiyatları Sabit Kaldı

Avrupa'daki çelik kiriş fiyatları 14 Şubat Çarşamba gününe kadar sabit kaldı ve çok az alım satım gerçekleşti. Güney ve Kuzey Avrupa'daki çelik kiriş fiyatları hafta boyunca değişmedi. Türkiye'deki hurda beslemeli çelik talebinin düşük oluşuna işaret olarak fiyatlar geriledi.

Polonya Çeliği Fiyatlarında Düşüş Gözlemlendi

Polonya Çeliği Fiyatlarında Düşüş Gözlemlendi

Polonya'daki fiyatlar, durgun talebe bağlı olarak düşüş gösterdi. Hem takviye çubuğu (rebar) hem de çelik tel (wire rod) ile ilgili ayrıntıları içeren bu haber, çelik sektöründe faaliyet gösteren şirketlere ve yatırımcılara hitap etmektedir.

Avrupa'da Çelik Işın Fiyatları Değişmedi

Avrupa'da Çelik Işın Fiyatları Değişmedi

7 Şubat Çarşamba gününe kadar Avrupa'da çelik ışın fiyatları aynı kaldı. Hem Kuzey hem de Güney Avrupa'da pazara hakim olan sessizlik ve düşük talep nedeniyle fiyatlarda herhangi bir artış görülmedi.

Voestalpine, Ocak-Mart Dönemi İçin Daha Yüksek Çelik Sevkiyatı Bekliyor

Voestalpine, Ocak-Mart Dönemi İçin Daha Yüksek Çelik Sevkiyatı Bekliyor

Uluslararası çelik ve teknoloji grubu Voestalpine, ocak-mart çeyreğinde çelik bölümünden yapılan sevkiyatların "mevsimsel olarak daha iyi talep" nedeniyle artacağını öngörüyor. Ancak şirket, asıl sektörlerden gelen talebin düşük olacağını ve Avrupa için kasvetli bir ekonomik görünüm öngördüğünü belirtiyor.

Erişilebilirlik